02 IUNIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prins cu medicamente de aproape 40.000 lei ascunse în maşină
Prins cu medicamente de aproape 40.000 lei ascunse în maşină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit într-un ansamblu rutier condus de un vasluian, 44 de cutii cu produse farmaceutice, în valoare totală de 37.700 de lei.
"În data de 26 martie a.c., în jurul orei 18.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a oprit pentru control, pe D.E. 583, pe raza localităţii Cotu Morii, un ansamblul rutier, format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, condus de un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui. Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în diferite compartimente ale ansamblului şapte pachete ce conţineau 44 de cutii cu produse farmaceutice. Pentru marfa transportată, şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă, motiv pentru care a fost condus în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni pentru cercetări", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii tuturor bunurilor descoperite, în valoare totală de 37.700 de lei, şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.

Articole înrudite