18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bebeluş găsit spânzurat alături de tată într-un apartament
Bebeluş găsit spânzurat alături de tată într-un apartament

Un bărbat de 27 de ani şi bebeluşul său de un an au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, poliţia fiind alertată după ce mama copilului a reclamat că fostul său partener, în grija căruia lăsase copilul, nu mai răspunde la telefon, notează digi24.ro.
"În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol", se arată într-un comunicat al poliţiei.
Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, însă a refuzat să comunice unde se află. Ulterior nu a mai răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului situat într-un bloc Alba Iulia, în care locuia cu chirie.
Agenţii au vrut să spargă uşa apartamentului, însă nu au primit acordul proprietarului, un bărbat din Turda.
Astfel, poliţiştii au fost nevoiţi să aştepte până când proprietarul s-a deplasat personal până la faţa locului, pentru a deschide uşa.
În interiorul apartamentului, atât bărbatul, cât şi bebeluşul au fost găsiţi morţi. Cei doi erau spânzuraţi.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti şi de investigaţii criminale, care efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Mesaj de adio pe Instagram

Potrivit aktual24.ro, bărbatul a postat un mesaj de adio pe Instagram cu puţin înainte de a comite crima.
„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind sa ofer o viata mai buna de familie baiatului meu decat am avut eu si toate astea mi-au fost furate. Experienta in familie a fost cel mai placut sentiment trait vreodata, pana cand mi s-a furat posibilitatea sa vad baiatul cum creste si se dezvolta.
Mi s-a furat primul Craciun al lui D. care puteam sa il petrec in familie, sa petrec ziua mea de nastere de cand s-a nascut el in familie, revelionul, ziua lui de nastere si botezul baiatului de care nu am stiut si nu am fost invitat pentru a nu il ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata.
De ce ai facut asta C.? De ce le dai la straini baiatul meu si viata de familie pe care eu mi-am dorit-o? De ce e mai important sa fie golanul acela de A. la ziua baiatului meu decat eu ca si tata?
Cine e barbatul care impingea caruciorul baiatului meu? De ce nu am stiut ca i-ai dat o noua figura paterna lui D.? T. S. din M.? Cum ai permis necunoscutul la acesta sa fie in aceeasi casa cu bebelusul meu? Ce stii despre el? De ce iti bati joc de baiatul meu?
Nu am fost eu un tata suficient de bun, cine e acest barbat? V-am intrebat ‘ce planuri de viitor aveti cu baiatul meu?’ Si nu ati spus nimic. Eu tin la familia mea, la baiatul meu dar de ce te lasi manipulata de C. C.?
Cine e tatal daca il intrebi pe D? Eu care il vad cateva ore in weekend sau barbatul ala care ii impinge caruciorul zilnic si sta in aceeasi casa cu el? De ce eu trebuie sa imi vad copilul pe care l- am dorit cu portia si necunoscutul ala se preface ca imi iubeste copilul doar ca sa primeasca ceva? Am crezut ca dau bani pentru copil, nu ca sa il intretii pe barbatul ala. Inca pot alege”, a scris Bogdan, tatăl criminal, pe Instagram.


Articole înrudite