Şantierele navale Vard Brăila şi Vard Tulcea fuzionează Recomandat

Joi, 11 Februarie 2021 16:28
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şantierele navale Vard Brăila şi Vard Tulcea vor fi integrate într-o singură entitate administrativă începând cu data de 30 iunie 2021, se arată într-un comunicat al VARD, remis presei joi, 11 februarie 2021.

Procesul de integrare a celor două şantiere a fost lansat în urma deciziei luate la nivelul Grupului Fincantieri, din care VARD face parte. „Fuziunea reduce costurile de producţie, simplifică procesul decizional, reduce costurile administrative, elimină activităţile duble sau paralele, combină activităţile de serviciu desfăşurate în cele două şantiere, sporind calitatea la nivel general, şi oferă o mai bună gestionare a activelor şi resurselor celor două şantiere. Acest pas important este un demers pentru a ne spori competitivitatea, pentru a ne susţine creşterea, oferind o perspectivă solidă pentru şantierele navale VARD din România. Este, de asemenea, un demers care confirmă angajamentul VARD şi Fincantieri pentru angajaţii care lucrează cu noi de atâţia ani“, spune Alberto Maestrini, CEO VARD.

Activitatea zilnică de producţie a celor două şantiere nu va fi afectată de fuziune, care, de asemenea, nu va avea niciun impact asupra locurilor de muncă, se mai precizează în comunicatul citat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu