25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sex în maşina de poliţie
Sex în maşina de poliţie

O anchetă internă este în curs de desfăşurare la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, după ce o fotografie cu un poliţist dezbrăcat într-o maşină de poliţie a fost trimisă la Ministerul de Interne, notează digi24.ro.
Potrivit vremeanouă.ro, fotografia a fost trimisă la MAI de un martor care a mai spus că poliţistul a fost surprins dezbrăcat după ce întreţinuse relaţii sexuale cu o colegă de serviciu în maşină, undeva pe un câmp din sudul judeţului. Incidentul s-a petrecut la începutul lunii august.
După ce fotografia a ajuns la minister, poliţiştii de la Protecţie Internă au început investigaţiile şi asfel a fost identificat „personajul” din imagine, un ofiţer care a doua zi şi-a depus dosarul de pensionare.
Acesta a susţinut însă că la mijloc era de fapt o răzbunare a unui individ pe care îl cerceta într-un dosar de trafic de persoane.
Poliţistul ar fi fost identificat întâmplător, după ce ar fi fost întrebat dacă recunoaşte personajul din fotografie sau maşina, pentru că, fiind neclară, imaginea nu oferea prea multe detalii. Când a văzut poza, poliţistul a recunoscut că el era în fotografie şi tot atunci i s-ar fi sugerat să se pensioneze, pentru a putea fi evitat un scandal mai mare, potrivit aceleiaşi surse. *sursa foto: vremeanoua.ro


Articole înrudite