20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Şi-a înjunghiat mortal soţia, apoi s-a spânzurat
Şi-a înjunghiat mortal soţia, apoi s-a spânzurat

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 20:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi injunghiat-o cu un cuţit pe mama sa.
La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele date se pare că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, Brăila, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soţia sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului, după care a părăsit locuinţa.
La faţa locului au intervenit şi echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată.
În urma activitătilor de căutare, poliţiştii l-au identificat pe barbatul în cauză, spânzurat într-o anexă a gospodăriei.
Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.


Articole înrudite