Tentativă de omor la Ianca Recomandat

Duminică, 10 Noiembrie 2019 12:46
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii brăileni l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din județul Vrancea, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Astăzi, duminică, 10 noiembrie 2019, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă (C.R.A.P.) al I.P.J. Brăila.

Astfel, la data de 09 noiembrie 2019, la ora 14.30, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr de 26 de ani, din județul Vrancea, cu privire la faptul că fost tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în extravilanul satului Berlești, oraș Ianca. Din cercetări, a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții avute în contradictoriu cu un bărbat de 42 de ani, din același județ, în timp ce se aflau cu oile la păscut, acesta din urmă i-ar fi provocat tânărului mai multe plăgi prin tăiere. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bănuitul a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări, față de el fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul a fost încarcerat în C.R.A.P. Brăila, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu