Traficanţi de droguri reţinuţi la Brăila (FOTO) Recomandat

Miercuri, 21 Octombrie 2020 14:51
Publicat în Regional

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila, au efectuat şase percheziţii la imobilele a şase brăileni, bănuiţi de trafic de droguri de risc şi mare risc. În urma percheziţiilor efectuate în Brăila, au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 180 de comprimate de ecstasy, 2.300 de euro, 12.370 de lei, 9 telefoane mobile şi un grinder.

Din investigaţii a reieşit că doi bărbaţi, cu vârste de 23 şi 37 de ani, din Brăila, ar fi efectuat tranzacţii de droguri de risc şi mare risc, beneficiarii fiind consumatori din municipiu. În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor doi brăileni, iar, în cursul acestei zilei (n.r. - miercuri, 21 octombrie 2020), vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. În activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu