27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
TRAS PE DREAPTA! Un tânăr a fost prins la volan cu permis necorespunzător, la Brăila
TRAS PE DREAPTA! Un tânăr a fost prins la volan cu permis necorespunzător, la Brăila

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.
Astfel, în data de 31 ianuarie 2023, în jurul orei 18.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe o arteră din municipiul Brăila, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autovehicul ce tracta o remorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 28 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile din România, valabil pentru categoriile AM, B1, B, dar nu şi pentru categoria BE necesară conducerii ansamblului rutier respectiv.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului respectiv, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite