23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Găsit ars de viu în magazia mistuită de flăcări! Tragedie în municipiul Tulcea
VIDEO: Găsit ars de viu în magazia mistuită de flăcări! Tragedie în municipiul Tulcea

Incendiu soldat cu o victimă în municipiul Tulcea. În cursul acestei nopţi, în jurul orei 4, salvatorii Detaşamentului de Pompieri Tulcea au fost alertaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Digului din municipiul Tulcea s-a produs un incendiu la o magazie cu extindere la o casă de locuit. Către locul indicat de apelant au fost direcţionate două autospeciale de stingere cu 10 subofiţeri şi un echipaj SMURD. Echipajele de intervenţie au intrat în dispozitiv şi, în scurt timp, au localizat incendiul care a fost lichidat în limitele găsite.
"În timpul intervenţiei de lichidare a incendiului, în magazia proprietăţii de unde a pornit focul iniţial, a fost identificat trupul unei persoane carbonizate, proprietarul gospodăriei de unde a pornit incendiul, de aproximativ 65 de ani. În urma incendiului ars o magazie în proporţie de 100%, iar locuinţa învecinată a fost afectată la întregul acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite", potrivit sg. maj. Daniel Năstase, ISU Tulcea.
La faţa locului se află şi un echipaj de poliţie. Se pare că ar fi găsit o scrisoare de adio. Poliţiştii verifică această pistă. Imagini, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:
  • Galerie Foto:

Articole înrudite