20 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Violată cu bestialitate la 88 de ani de un tânăr de 20 de ani - Regional
Violată cu bestialitate la 88 de ani de un tânăr de 20 de ani - Regional

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, este audiat de poliţişti după ce, în cursul nopţii de sâmbătă, ar fi pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 88 de ani, din comuna Gugeşti, şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul ei, sustrăgându-i ulterior unele bunuri din locuinţă, a informat, duminică, IPJ Vrancea.
Potrivit sursei citate, duminică dimineaţa, la ora 05.55, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că noaptea trecută, în jurul orei 23.30, un bărbat a pătruns în locuinţa unei femei, în vârstă de 88 ani, şi sub ameninţarea cu acte de violenţă, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul său.
"Poliţiştii au identificat bărbatul de 20 ani, bănuit şi de faptul că ar fi lovit victima şi i-ar fi sustras unele bunuri din locuinţă. Acesta se află în custodia poliţiştilor pentru audieri şi luarea măsurilor legale", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.
Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti, cu sprijinul specialiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, notează Agerpres. *sursa foto: IPJ Vrancea


Articole înrudite