02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
18 medalii pentru halterofilii gălăţeni de la CSU, CSM Dunărea şi CSS la Naţionale
18 medalii pentru halterofilii gălăţeni de la CSU, CSM Dunărea şi CSS la Naţionale

Complexul Sportiv Naţional Lia Manoliu din Bucureşti a fost săptămâna trecută gazda Campionatului Naţional de haltere pentru juniori 1 Under 20, finala. La start s-au înscris peste 120 de sportivi legitimaţi la 25 de cluburi din întrega ţară. Galaţiul a fost reprezentat de: CSU, CSM Dunărea şi CSS iar rezultatele obţinute au fost foarte bune. CSU Galaţi, antrenor Costel Dimofte, a obţinut 9 medalii. Performera delegaţiei noastre a fost Mariana Tăbăcaru, care a cucerit trei titluri de campioană naţională la categoria 76 kg. Coechipierele sale, Andreea Penciu, la categoria 64 kg şi Mihaela Ilie, la categoria 71 kg, au cucerit câte trei medalii de argint. Creditaţi de asemenea cu şanse la medalii, Bianca Grigoraş şi Constantin Carp au avut ghinion, s-au accidentat în timpul sau înaintea competiţiei.
Halterofilii de la CSM Dunărea pregătiţi de antrenorii Nicolae Mihai şi Marin Otinceanu s-au întors acasă cu 6 medalii. Petrică Bălăuţă a devenit triplu vicecampion naţional la categoria 67 kg. Colega sa, Augustina Sitaru, care a concurat la categoria 87 kg, a obţinut trei medalii de bronz. Alte rezultate: Magdalena Bejenariu - trei locuri 4, Ionela Băleanu - 3 locuri 6 şi Liviu Afloarei - 3 locuri 6.
CSS Galaţi, antrenor Costel Dimofte a punctat în ierarhia finală prin Lăcrămioara Dumitrache, cu trei medalii de argint.


Articole înrudite