14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A treia victorie consecutivă pentru Asociaţia Sportivă „Frontiera-Poliţia Locală” Galaţi
A treia victorie consecutivă pentru Asociaţia Sportivă „Frontiera-Poliţia Locală” Galaţi
Duminică, 3 aprilie, a avut loc o nouă etapă a ligii a IV-a de fotbal din judeţul Galaţi, ocazie cu care s-a desfăşurat pe stadionul din Hanu Conachi meciul de fotbal dintre echipa gazdă, Unirea Hanu Conachi, şi A.S. Frontiera-Poliţia Locală Galaţi. La sfârşitul celor 90 de minute, după un joc aprig disputat, echipa poliţiştilor a învins formaţia gazdă cu scorul de 3-1(2-0), golurile fiind marcate de Marin Dan (2) şi Stoica Robert.
De remarcat este faptul că A.S. Frontiera-Poliţia Locală Galaţi se află la cea de-a treia victorie consecutivă, după ce, în precedentele două etape, a învins pe teren propriu formaţia Bujorii Târgu Bujor cu scorul de 1-0, şi în deplasare formaţia Voinţa Şiviţa cu scorul de 5-1.
După 17 etape, echipa antrenată de către Dorin Butunoiu (antrenor principal), Doru Buciumeanu şi Cristian Iordache (antrenori secunzi) ocupă locul trei în Liga a IV-a Galaţi, acumulând 35 de puncte.
Pentru acest sezon de Liga a IV-a, conducerile celor două instituţii au hotărât fuzionarea acestora în scopul susţinerii materiale a acestei echipe, care este singura echipă din municipiul Galaţi, şi care este formată din poliţişti de frontieră, poliţişti locali, poliţişti, jandarmi şi militari.
În următoarea etapă, sâmbătă 9 aprilie, „A.S. Frontiera-Poliţia Locală Galaţi va întâlni pe teren propriu formaţia Gloria Iveşti, începând cu orele 15.30, pe stadionul Siderurgistul din Galaţi.

Articole înrudite