29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
AFC Universitatea Galaţi va juca acasă cu Vasas pentru un loc în finala Cupei României
AFC Universitatea Galaţi va juca acasă cu Vasas pentru un loc în finala Cupei României

La finalul Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal care a avut loc miercuri la Bucureşti s-a efectuat tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României la fotbal feminin. Ajunsă în premieră în careul de aşi, AFC Universitatea Galaţi va întâlni pe 15 mai pe teren propriu formaţia Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

„În primul rând, sunt mândru cã am reprezentat FCUG la Adunarea Generală din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în calitate de preşedinte. Şi după fiecare şedinţă sunt optimist şi încrezător în şansa noastră. Sunt mândru de ceea ce am realizat încă din 2015, FCUG  nu înseamnã doar Liga 1, Liga 3 şi Under 15,  FCUG  înseamnă a doua familie, FAMILIA FCUG. Este locul unde muncesc cu drag şi sunt mândru de ceea ce am construit împreunã cu Alexandru Caracaş şi, nu în ultimul rând alături de fete, de la cea mai mică până la cea mai experimentată. În calitate de antrenor al echipei FCUG vă spun că am avut noroc că jucăm acasă în semifinalele Cupei României din mai multe motive: jucăm pe teren sintetic, vom fi echipa mai odihnită cu condiţia să nu jucăm pe 12 mai sau să jucăm pe teren propriu. Pe 8 mai vom juca cu ele în campionat ceea ce reprezintă un plus pentru noi deoarece ambele meciuri le jucăm la Galaţi. Respectăm orice adversar, dar vom lupta până în ultima secundă ca să ne calificăm în FINALA Cupei României. Cu această ocazie, mulţumim Primăriei Galaţi, respectiv Consiliului Local, pentru sprijinul acordat încă din 2016 şi suntem siguri că împreună vom reuşi mult mai mult de atât. Reprezentăm cu cinste oraşul Galaţi în Liga 1, Liga 3 şi la Under 15 şi dacă vom lupta împreună, ne vom  bucura împreună”, ne-a declarat preşedintele antrenor Gabriel Călinescu.

„Panterele negre” au un moral ridicat după victoria categorică, 4-0 cu U Alexandria, şi vor să continue seria victoriilor în campionat duminică, 21 aprilie, la Baia Mare cu „Domniţele Râului” de la Independenţa pentru a începe urcuşul în clasament.


Articole înrudite