27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Americanul Travis Daniels va juca la Phoenix
Americanul Travis Daniels va juca la Phoenix

Echipa masculină Phoenix Galaţi, revelaţia ultimului sezon din Liga Naţională de baschet masculin, pe care l-a încheiat pe locul VII, a mutat pe piaţa transferurilor. După ce i-a păstrat pe sârbii Pesici şi Bojovic, trupa condusă de Florin Nini şi Bogdan Bălănică a transferat primul jucător de peste Ocean. Este vorba de Travis Daniels, 24 ani, 201 cm, care evoluează pe postul de extremă.
Americanul este absolvent al Universităţii Mississippi State Buldogs şi va fi la prima experienţă în baschetul profesionist. În sezonul 2015-2016, Daniels a fost prezent pe teren în 29 de jocuri, în care a realizat ca medii statistice: 23,3 minute, 5,7 puncte şi 4,5 recuperări. Noul jucător al echipei gălăţene a avut procentaje deosebite: 67% la aruncările de la linia de fault şi 47% la aruncări din acţiune (cu 40% la aruncările din afara semicercului).
Lotul pentru sezonul 2016-2017 nu a fost încă definitivat, în perioada următoare urmând să mai fie aduşi şi alţi jucători. Reunirea echipei este programată pentru 8 august.


Articole înrudite