05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Liderul Ligii I nu uită de muncă în această minivacanţă prilejuită de meciurile din preliminariile CE 2012 şi trage tare pentru a se menţine în formă. În cursul săptămânii s-a respectat programul normal de pregătire, iar vineri băieţii lui Dorinel vor susţine şi un meci amical.
Deşi iniţial era programată o partidă amicală în compania echipei FC Rapid Ghidighici, din Republica Moldova, oţelarii au fost nevoiţi să se reorienteze. Timpul scurt şi chestiunile birocratice i-au împiedicat pe oficialii gălăţeni să poată prezenta toată documentaţia necesară trecerii graniţei pentru jucătorii străini din lot. Totuşi, Marius Stan a dat asigurări că cele două echipe vor avea ocazia să se întâlnească în 2011, dată fiind şi simpatia de care se bucură clubul Oţelul în micuţa localitate de peste Prut.
Oţelul s-a mişcat repede şi a stabilit un amical cu Politehnica Iaşi, echipă ce acum activează în Liga a II-a. Meciul se va disputa vineri, 25 martie, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi. În afară de Adrian Sălăgeanu şi Cornel Râpă, convocaţi la echipa naţională, Samuel Cojoc şi Liviu Antal – excluşi din lot din motive disciplinare, Dorinel Munteanu va avea la dispoziţie toţi jucătorii pentru acest amical.

Articole înrudite