19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ana Maria Lopătaru: „Am ales CSM Galaţi deoarece cred că este echipa perfectă pentru a relua activitatea handbalistică”
Ana Maria Lopătaru: „Am ales CSM Galaţi deoarece cred că este echipa perfectă pentru a relua activitatea handbalistică”

Conducerea echipei feminine de handbal CSM Galaţi a perfectat un nou transfer în ultimele zile anului. Ana -Maria Lopătaru, 21 ani, 170 cm, 68 kg, evoluează pe postul de extremă stânga şi a fost transferată de la Corona Braşov, pentru care a marcat 17 goluri în sezonul 2018-2019. Ea va reveni pe teren după ce alături de alte 16 coechipiere a fost suspendată 11 luni  în mediatizatul caz de dopaj cu laser intravenos.
„Perioda de suspendare a fost una grea pentru mine din punct de vedere al carierei sportive şi am aşteptat cu mare drag să mă reîntorc pe teren. Am ales CSM Galaţi deoarece cred că este echipa perfectă pentru a relua activitatea handbalistică, iar atât cei din staff, cât şi colegele de echipă m-au primit cu căldură alături de ei. Pornesc pe acest drum, alături de CSM Galaţi cu gândul la cât mai multe meciuri de excepţie şi rezultate pe măsură la care sper să aduc un aport considerabil”, ne-a declarat Ana Lopătaru.
Jucătoarea, care va purta tricoul cu numărul 67 la echipa antrenată de Alexandrina Soare şi a semnat un contract până în 2022, este o mare speranţă a handbalului românesc, cu prezenţe la Naţionalei României de cadete 2014-2016, junioare 2016-2018 şi România B -2018 unde a obţinut ca performanţe: locul 4 la FOTE - Tblisi, Georgia cu Naţionala de cadete, locul 1 la Balcaniadă - Gabrovo, Bulgaria cu Naţionala de junioare, locul 4 la Europeanul de junioare Skopje - Macedonia.


Articole înrudite