06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Anamaria Berdilă, căpitan CSU Belor: „Ne dorim să repetăm rezultatele din tur“
Anamaria Berdilă, căpitan CSU Belor: „Ne dorim să repetăm rezultatele din tur“

În acest weekend se reia Divizia A1 la volei feminin cu partidele primului turneu din retur. CSU Belor se va deplasa la Piteşti unde va întâlni pe Rapid Bucureşti, pe 23 ianuarie şi pe FC Argeş Piteşti, pe 24 ianuarie, Ambele partide sunt programate de la ora 18.00 şi vor fi transmise pe pagina de facebook a clubului gazdă.
„Începem partea a doua a campionatului cu un turneu extrem de important, definitoriu pentru noi. Ne dorim să repetăm rezultatul din tur, dar conştiente că nu va fi la fel de uşor. Ambele echipe şi-au întărit componenţa lotului, iar acest lucru implică din partea noastră un joc mult mai clar, de o calitate superioară, care să ne asigure victoriile în raport cu munca şi puterea noastră ca şi grup”, ne-a declarat Anamaria Berdilă, căpitanul echipei gălăţene.
La finalul turului, după 11 etape, echipa antrenată de Bogdan Paul se află pe locul 8 cu 14 puncte. Advesarele pe care CSU Belor le va întâlni în turneul de la Piteşti se poziţionează astfel: Rapid Bucureşti, locul 6 cu 15 puncte respectiv FC Argeş Piteşti, locul 10 cu 7 puncte.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite