02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Andrada Postolea: „Îmi doresc să joc la echipa oraşului meu, să urmez o facultate şi să fiu un om respectat”
Andrada Postolea: „Îmi doresc să joc la echipa oraşului meu, să urmez o facultate şi să fiu un om respectat”

Continuăm să vă prezentăm speranţele handbalului feminin gălăţean. Astăzi, facem cunoştinţă cu Andrada Postolea, elevă în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv, componentă a echipei de junioare 1 de la CSM Galaţi, participantă în Grupa 1 Valoare, antrenor Sanda Asandei.
- Cum ai început şi ce reprezintă handbalul pentru tine?
Am început handbalul la vârsta de 9 ani la Clubul Şcolar Sportiv Galaţi. Cu această ocazie le mulţumesc doamnelor antrenor Maria Lupu şi Adina Oprea, ele au fost cele care mi-au călăuzit primii paşi în lumea handbalului, nu o pot uita nici pe doamna Alexandrina Soare, un om deosebit şi minunat care mi-a dat curaj şi m-a susţinut atunci când am avut nevoie. Handbalul pentru mine reprezintă un mod de exprimare, încă de la început mi-a dat posbilitatea de a creşte şi evolua frumos.
- Care este idolul tău?
Nu pot spune ca am un anumit idol, dar pot spune că de la fiecare jucător pot învăţa câte ceva ce mă poate ajuta pe drumul meu în handbal.
- Ce prietene bune ai din handbal?
Încă de la începutul handbalului am avut persoane care m-au susţinut şi sunt în continuare lângă, le consider cele mai bune prietene pe: Andreea Prescură, Alexia Trofin, Cosmina Ţîgîra.
- Care este cea mai amuzantă amintire din handbal?
Sunt multe momente amuzante de care îmi aduc aminte cu drag, dar pe care nu vi le pot dezvălui deoarece fac parte din intimitatea echipei.
- Dar cel mai greu moment...
Am avut multe momente dificile, dar am avut tăria de caracter şi am putut să trec peste ele cu fruntea sus, fiind susţinută de familie şi prieteni.
- Ce-ţi place să mănânci?
Îmi place să mănânc tot ce-i este interzis unui sportiv. GLUMESC... Îmi place să mănânc în mod special paste.
- Ce muzică îţi place să asculţi?
Tot ce mă bine dispune, nu am un gen anume.
- Filmul preferat/actorul/actriţa/melodia preferată?
Titanic /Ian Somerhalder/Shay Mitchell.
- Ce planuri de viitor ai?
Pe viitor aş dori să urmez o facultate, să fiu un om respectat, iar pe plan sportiv îmi doresc să joc la echipa oraşului meu.


Articole înrudite