20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Antrenorul Florin Nini a stabilit jucătorii români pe care va conta la CSM Galaţi
Antrenorul Florin Nini a stabilit jucătorii români pe care va conta la CSM Galaţi

Tăcerea a luat sfârşit. Echipa de baschet CSM Galaţi a făcut primele mutări pentru sezonul 2021-2022. Antrenorul Florin Nini şi-a asigurat jucătorii români pe care va conta în sezonul viitor din Liga Naţională. Tehnicianul gălăţean a reuşit să-l convingă să se întoarcă acasă pe David Robert Stan, un produs 100% al Academiei Phoenix, un pivot de 203 cm şi 22 ani, care a fost transferat de la BC CSU Sibiu.
„David Stan este unul dintre jucătorii care pot progresa mult în viitorul apropiat. Am insistat ca el să se întoarcă acasă şi să poată oferi cea mai bună variantă a sa. Am încredere că David va deveni un jucător important al CSM Galaţi”, a spus antrenorul Florin Nini. David a mai jucat pentru echipa gălăţeană în perioada 2017-2019 unde şi-a făcut debutul în eşalonul de elită al baschetului românesc.
De asemenea, conducerea tehnică cu sprijinul conducerii administrative au decis să continue cu jucătorii Marius Ciotlăuş şi Vlad George Alexandru, două piese importante din angrenaj în sezonul precedent. Totodată vor fi promovaţi din pepiniera proprie, Teo Gherman şi Cristian Câmpeanu. Campania de transferări este abia la început, în zilele următoare urmând să fie anunţaţi stranierii care vor completa lotul.


Articole înrudite