20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Atletul Marian Petria a cucerit încă patru titluri de campion naţional
Atletul Marian Petria a cucerit încă patru titluri de campion naţional

Pe stadionul „Cluj Arena” s-a desfăşurat zilele trecute Campionatul Naţional de atletism pentru persoane cu dizabilităţi. Din cauza pandemiei care a cauzat şi probleme financiare, Sporting Club Galaţi, club de tradiţie cu rezultate impresionante atât pe plan naţional cât şi internaţional a fost reprezentat de un singur sportiv, Marian Petria, care a participat la patru probe, reuşind să câştige tot atâtea medalii de aur.
„Am fost la campionatul desfăşurat la Cluj Napoca, am fost singurul sportiv de la Sporting Club care am participat din lipsa de bani aceasta fiind motivul pentru care am fost nevoit să-mi plătesc din banii mei o noapte de cazare, iar una mi-a plătit-o clubul (nu aveam cu ce reveni în Galaţi). Am participat la 4 probe: 100 m (14.02), 200 m (30.04), 400 m (83.04) şi săritura în lungime (4,.21m) şi la toate am luat locul 1 şi medalia de aur la categoria mea la Naţionale. Am fost însoţit la acest concurs de mama mea, dar vreau să-i mulţumesc şi doamnei antrenoare Marlena Chiţu pentru tot sprijinul acordat în pregătire şi nu numai”, ne-a povestit Marian.
Sportivul gălăţean, care şi-a îndeplinit baremul B pentru Jocurile Paralimpice de la Tokyo, aşteaptă cu sufletul la gură veşti în ceea ce priveşte prezenţa la competiţia supremă din capitala Japoniei.


Articole înrudite