19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Băieţii Under 14 de la Academia Phoenix sunt în cărţi pentru turneul semifinal
Băieţii Under 14 de la Academia Phoenix sunt în cărţi pentru turneul semifinal

Cel de-al 7-lea turneu al Campionatului Naţional de baschet Under 14 masculin s-a desfăşurat sâmbăta trecută la Bucureşti. Academia de Baschet Phoenix Galaţi a pierdut ambele confruntări: 30-75 cu BC Slam şi 32-51 cu Laguna, ambele din Capitală.
„Un turneu foarte puternic, cu echipe care s-au calificat deja pentru semifinale. Slam este una dintre echipele care va juca în campionat la această categorie. Echipa noastră şi-a ridicat nivelul şi rezultatele de până acum ne-au adus în cea mai puternică grupă unde ne vom întâlni cu cele mai bune şi mai puternice echipe la această categorie. În acest moment, Phoenix este pe locul 6 cu şanse să intre în semifinale. Numai patru echipe au şansa să se califice şi echipa noastră are doar 2 puncte mai puţin decât echipa de pe locul 4 în acest moment. Vreau să menţionez de asemenea că primele cinci locuri în clasament sunt ocupate de echipe din Bucureşti şi că pe locul 6 este Phoenix Galaţi. Trebuie să fim mai agresivi în ambele direcţii, să fim mai curajoşi în duelurile unu la unu şi astea sunt lucruri la care lucrăm zi de zi”, a concluzionat antrenorul Dalibor Dixon Destanovic.
Lotul folosit la turneul de la Bucureşti: Matei Stanciu, Darius Bobu, Tudor Păncescu, Luca Arfire, Luca Maxim, Robert Barbu, Sebastian Boghean, Eduard Nuţescu, Roberto Dimachi, Răzvan Gârz, Anastasios Bondoc. Turneul 8 va avea loc pe 7-8 martie, iar echipa gălăţeană va întâlni din nou două „capitaliste”: ACS Baller şi ACS Playball.


Articole înrudite