Băieţii Under 14 de la Academia Phoenix sunt în cărţi pentru turneul semifinal Recomandat

Joi, 20 Februarie 2020 12:37
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel de-al 7-lea turneu al Campionatului Naţional de baschet Under 14 masculin s-a desfăşurat sâmbăta trecută la Bucureşti. Academia de Baschet Phoenix Galaţi a pierdut ambele confruntări: 30-75 cu BC Slam şi 32-51 cu Laguna, ambele din Capitală.
„Un turneu foarte puternic, cu echipe care s-au calificat deja pentru semifinale. Slam este una dintre echipele care va juca în campionat la această categorie. Echipa noastră şi-a ridicat nivelul şi rezultatele de până acum ne-au adus în cea mai puternică grupă unde ne vom întâlni cu cele mai bune şi mai puternice echipe la această categorie. În acest moment, Phoenix este pe locul 6 cu şanse să intre în semifinale. Numai patru echipe au şansa să se califice şi echipa noastră are doar 2 puncte mai puţin decât echipa de pe locul 4 în acest moment. Vreau să menţionez de asemenea că primele cinci locuri în clasament sunt ocupate de echipe din Bucureşti şi că pe locul 6 este Phoenix Galaţi. Trebuie să fim mai agresivi în ambele direcţii, să fim mai curajoşi în duelurile unu la unu şi astea sunt lucruri la care lucrăm zi de zi”, a concluzionat antrenorul Dalibor Dixon Destanovic.
Lotul folosit la turneul de la Bucureşti: Matei Stanciu, Darius Bobu, Tudor Păncescu, Luca Arfire, Luca Maxim, Robert Barbu, Sebastian Boghean, Eduard Nuţescu, Roberto Dimachi, Răzvan Gârz, Anastasios Bondoc. Turneul 8 va avea loc pe 7-8 martie, iar echipa gălăţeană va întâlni din nou două „capitaliste”: ACS Baller şi ACS Playball.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu