04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deşi vremea nu a ţinut cu ei, pasionaţii de sporturi pe două roţi şi-au dat întâlnire sâmbătă în Pădurea Gârboavele, la concursul de mountainbike, organizat de Clubul de Ciclism Galaţi (ONG-ul Asociaţia pentru Ecologie S.O.S. - Pro Natura). S-au înscris aproximativ 400 de concurenţi, dintre care 40 de fete şi 20 de copii.
În afara premiilor oferite, a existat şi o tombolă cu premii date de sponsori. Ca premii, au fost oferite câştigătorilor: o bicicletă, o cameră de filmat pentru cască, o imprimantă Epson plus alte 10 premii.
Celelalte premii s-au oferit pe categorii de vârstă, atât la fete cât şi la băieţi. Cel mai tânăr concurent a fost Moloman Irina, de 7 ani, din Galaţi, care a şi ocupat de altfel locul I la categoria ei de vârstă, adică până la 9 ani. Cel mai vârstnic dintre concurenţi a fost Szigyarto Zsombor, 58 ani, din Tg Secuiesc, locul 2 la categoria lui de vârstă, adică peste 50 de ani.
Evenimentul a fost posibil datorită parteneriatului cu CJ şi ISJ Galaţi.
Referitor la cum a decurs prima ediţie, Silviu Negoiţă de la  Club Ciclism Galaţi a subliniat, ca "probleme" de primă ediţie: ploaia exact înainte de start, probleme tehnice cu microfonul şi portavocea (n-au funcţionat) şi s-a întârziat startul, iar lumea stătea buluc la finish şi nu lăsa culoar pentru concurenţi/ cronometrare. Dar cu siguranţă va fi mult mai bine la a doua ediţie. Silvia FILIP

Câştigători la general

Băieţi - Amatori (o tură - 20 de km)
1. Seminiuc Cătălin, 30 ani, Braşov
2. Motonea Mihai Cătălin, 16 ani, Piteşti
3. Tatu Marian, 26 ani, Galaţi

Băieţi - Avansaţi (două ture - 40 de km)
1. Morcov Ştefan, 39 ani, Bucureşti
2. Ionaşcu Marius ,39 ani, Galaţi
3. Jugănaru Răzvan, 26 ani, Câmpulung Muscel

Fete - Amatori (o tură - 20 de km)
1. Profin Alina, 23 ani, Bucureşti
2. Constantinescu Oana, 38 ani, Bucureşti
3. Plumbota Vanessa, 16 ani, Predeal

Fete - Avansaţi (două ture - 40 de km)
1. Þiţei Alina, 27 ani, Bucureşti

Articole înrudite