29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana Ligii a 4-a se va stabili pe 24 şi 26 iulie
Campioana Ligii a 4-a se va stabili pe 24 şi 26 iulie

Odată cu prelungirea stării de alertă pe teritoriu României, competiţiile sportive continuă să aibă de suferit. În acest moment, se joacă doar fotbal în primele două ligi. FRF a transmis AJF-urilor ca până pe 27 iulie să transmită campioanele judeţene la nivelul Ligii a 4-a, echipe ce vor participa la turneele de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. În ultimele zile, mai multe Asociaţii Judeţene şi cea a Municipiului Bucureşti au decis îngheţarea competiţiilor şi au declarat campioanele.
„AJF Galaţi încearcă din răsputeri să stabilească campioana pe teren. Miercuri s-a reunit Comisia de competiţii, au fost prezenţi ca invitaţi şi primarii celor două localităţi angrenate în finală, care au fost avertizaţi că vor trebui făcute testele covid şi dacă vor fi îndeplinite toate condiţiile impuse de protocoalele MTS, partida Zimbrul Slobozia Conachi - Avântul Valea Mărului se va juca în două manşe, pe 24 şi 26 iulie, cel mai probabil jocurile se vor desfăşura la Galaţi. Avântul îşi păstrează punctul avans pe care îl avea după 14 etape când sezonul s-a întrerupt din cauza pandemiei iar dacă va câştiga primul meci va fi declarată campioană”, ne-a declarat Liviu Ciubotariu, preşedintele AJF Galaţi.
Barajul de promovare în Liga a 3-a este programat în prima decadă a lunii august, programul reprezentantei Galaţiului: cu Vrancea, pe 1 august, cu Brăila, pe 9 august. Meciul Brăila - Vrancea va avea loc pe 5 august. Toate jocurile din turneul de baraj vor avea loc pe teren neutru, cel mai probabil la Buzău.


Articole înrudite