03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campionatul naţional de fotbal al UNSR, ediţia a IV-a
Campionatul naţional de fotbal al UNSR, ediţia a IV-a

În perioada 21-24 iulie 2016, Uniunea Naţională a Studenţilor din România organizează Campionatul Naţional de Fotbal la Bucureşti. Cu acest prilej, echipele tuturor centrelor universitare membre UNSR - Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Craiova, Constanţa, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Bacău, Galaţi, Petroşani, Târgovişte, Piteşti şi Ploieşti - vor concura pentru a obţine cel mai râvnit trofeu de vara aceasta: Cupa UNSR.
Proiectul încearcă să tragă un semnal de alarmă în rândul tinerilor cu privire la necesitatea unui stil de viaţă sănătos, îndemnându-i pe aceştia la mişcare.
Universitatea „Dunarea de Jos” din Galaţi va fi reprezentată şi anul acesta de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, ce va onora invitaţia UNSR şi va participa cu o echipă formată din studenţi ai UDJG. Acest proiect iniţiat de către UNSR este un prilej pentru echipa de studenţi ai Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi să se relaxeze după examenele din sesiune şi să-şi facă noi prieteni din alte centre universitare.
„Vrem să facem o figură frumoasă la această ediţie de campionat şi să ne clasăm cât mai sus. Suntem nerăbdători să jucăm pentru Cupa UNSR, mai ales că abia s-a terminat sesiunea şi simţeam cu toţii nevoia de relaxare. Mergem la Bucureşti cu gândul că abia aşteptăm să ne revedem prietenii” a declarat Rusu Vitalie, vicepreşedinte SSMG.
Situându-se pe locul 5 în competiţie anul trecut, Galaţiul îşi doreşte anul acesta să aducă trofeul acasă.


Articole înrudite