Cardurile socios SC Oţelul pentru sezonul 2020-2021 vor putea fi achiziţionate de la 1 iulie. Reunirea lotului a fost amânată Recomandat

Marți, 30 Iunie 2020 12:22
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrurile încearcă să revină treptat pe făgaşul normal. De miercuri, 1 iulie, SC Oţelul, reprezentanta municipiului Galaţi în Liga a 3-a, anunţă într-un comunicat postat pe siteul oficial că va fi demarat procesul de înscriere ca membri oficiali pentru sezonul competiţional 2020-2021. „Vă reamintim că membrii asociaţi-cotizanţi au drept de vot în Adunarea Generală a SC Oţelul Galaţi, inclusiv la alegerile ce vor avea loc în acest an, dar şi o serie de beneficii oferite de clubul nostru: abonament gratuit la meciurile oficiale, acces în grupurile de socializare exclusive, acces la transmisiunile live ale meciurilor oficiale sau amicale, newsletter informări oficiale, ştiri exclusive sau prioritate la ştiri, reduceri la magazinul oficial, vot jucătorul sezonului, tombole şi concursuri exclusive, etc”, se menţionează în comunicat.
De asemenea, SC Oţelul Galaţi aduce la cunoştinţa tuturor membrilor asociaţi-cotizanţi că la finalul sezonului competiţional 2019-2020, toate cardurile de socios vor expira la data de 30 iunie 2020, iar acestea vor putea fi reînnoite în termen de 60 de zile pentru a putea beneficia de continuitate anuală. Consiliul Director al Asociaţiei Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi convoacă, în temeiul art.18.9 din Statutul asociaţiei, o nouă Adunare Generală Ordinară de închidere a anului financiar 2019 pentru data de 25 iulie 2020, ora 10.00, la Sala de conferinţe „Dunărea Bătrână” din incinta Bazei Sportive Oţelul, cu următoarea ordine de zi: Raportul privind lichidarea bugetului pentru anul financiar încheiat; Bugetul pentru noul an financiar; Validare Comitet Executiv; Validare Manager General; Validare obiective sportive asumate de către Comitetul Executiv; Diverse. Antrenorul Alexandru Ciobanu intenţiona reluarea antrenamentelor pe 1 iulie, dar reunirea a fost amânată pentru săptămâna viitoare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu