16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cine va fi noul antrenor al Oţelului?
Cine va fi noul antrenor al Oţelului?

Oţelul a ajuns în punctul de unde a plecat în 2013. Petre Grigoraş renunţa la funcţia de antrenor principal al Oţelului din cauza situaţiei financiare neclare de la club. A fost adus Ionuţ Badea, un filosof prea puţin înţeles de elevii săi. Este adevărat însă că Badea a preluat un lot pe care nu-l făcuse el. Tehnicianul l-a adus doar pe Boşneag, un goalkeeper care a încasat goluri cu nemiluita. Situaţia pare a se repeta şi în 2014. Ewald Lienen şi-a încheiat şederea la Galaţi, iar conducerea caută un tehnician care să accepte situaţia dificilă de la clubul gălăţean. Lotul de jucători pe care se va baza viitorul tehnician este departe de a fi definitivat. Unii jucători şi-au terminat împrumuturile şi au plecat, alţii au terminat contractele şi nu li s-a mai propus prelungirea acestora. Mai sunt şi jucătorii care şi-au depus memorii pentru a deveni liberi.
Viitorul tehnician va avea o misiune foarte, foarte dificilă. Conducerea clubului are două variante pentru postul de antrenor. Este vorba despre doi români ale căror nume nu au fost încă dezvăluite. Oţelul reprezintă încă o tentaţie pentru orice tehnician. Fosta campioană are o carte de vizită importantă şi o ofertă din partea acesteia poate fi cu greu refuzată. Numele noului tehnician va fi cunoscut până la începutul săptămânii viitoare. Cine va accepta oferta conducerii clubului gălăţean trebuie să fie conştient că nu va avea viaţă uşoară.
La Oţelul au existat probleme cu echipamentul sportiv, care însă au devenit istorie. Oţelul va avea sponsor de echipament, astfel că problema mingilor nu va mai exista în sezonul viitor. Administratorul  special, Lucian Ciofoaia, vorbea şi despre căpuşe, însă nu a dorit să ofere mai multe amănunte. Probabil că se va face o deratizare la club pentru a fi eliminate insectele dăunătoare. Oţelul trebuie să aibă stabilitate financiară pentru a avea un parcurs pozitiv în campionat. Cu un antrenor priceput, cu jucători valoroşi şi plătiţi la timp şi cu toate celelalte condiţii create, echipa gălăţeană nu poate avea probleme cu retrogradarea în sezonul viitor. Suporterii formaţiei  de la Dunăre abia aşteaptă ca echipa să se reunească pentru a vedea care sunt noutăţile atât pe banca tehnică cât şi în ceea ce priveşte lotul de jucători.


Articole înrudite