18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Circuitele de tenis profesionist se reiau în august
Circuitele de tenis profesionist se reiau în august

Circuitul profesionist de tenis feminin (WTA), întrerupt la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua pe 3 august la Palermo, cu un turneu internaţional, a anunţat miercuri organismul internaţional.
După un alt turneu internaţional, pe 10 august, turneele importante vor porni în partea a doua a lunii august, cu turneul de la Cincinnati (relocat la Flushing Meadows), iar apoi US Open (31 august - 13 septembrie). Jucătoarele vor părăsi continentul american şi vor ajunge la Madrid pe 14 septembrie. Săptămâna următoare, unele vor concura la Roma, altele la Strasbourg, după care se vor regăsi la Roland Garros începând din 27 septembrie. Roland Garros va fi urmat de turnee în Asia, primele trei în China, la Beijing (din 12 octombrie), Wuhan (19 octombrie) şi Zhengzhou (26 octombrie), apoi în Japonia, la Tokyo (26 octombrie). În Europa se va desfăşura turneul de la Moscova, din 2 noiembrie. Circuitul se va încheia cu Turneul Campioanelor care se va disputa în oraşul chinez Shenzhen începând din 9 noiembrie.
WTA a prelungit în mai până pe 31 iulie suspendarea tuturor turneelor din cauza pandemiei de coronavirus, după ce o decizie identică fusese anunţată şi de ATP. Astfel, turneele WTA de la Bastad, Lausanne, Bucureşti şi Jurmala au fost anulate. De-asemenea, circuitul profesionist masculin de tenis (ATP) se va relua pe 14 august la Washington.


Articole înrudite