20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada a ieşit din carantină şi debutează în campionat
CSM Arcada a ieşit din carantină şi debutează în campionat

Caravana voleibalistică din România s-a pornit şi în weekend va debuta şi întrecerea masculină. Ca şi la fete, Divizia A1 se va desfăşura sub formă de turnee. CSM Arcada Galaţi a fost repartizată pentru primul turneu în grupa 1, alături de: CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău şi Unirea Dej. Echipa antrenată de Sergiu Stancu a revenit la antrenamente după perioada de carantină şi este hotărâtă să se întoarcă cu maxim de puncte de la Zalău.
„Ne bucurăm foarte mult că în sfârşit începem campionatul pe care ne-am propus şi ne dorim să-l câştigăm pentru a treia oară consecutiv. Am refăcut testele, trei din cei cinci jucători pozitivi anterior s-au vindecat, de asemenea, ceilalţi care am fost negativi, din fericire, am rămas sănătoşi. Băieţii au revenit la antrenamente şi plecăm la Zalău hotărâţi să câştigăm ambele partide. Iubitorii voleiului se pot considera privilegiaţi, Federaţia a luat iniţiativa, pe care eu personal o consider benefică, ca toate meciurile să fie transmise pe paginile de facebook ale cluburilor care organizează turneele. Sper ca semnalul să fie bun şi să avem, chiar dacă prin intermediul internetului, suporterii alături de noi”, ne-a declarat preşedintele secţiei de volei de la CSM Galaţi, Marius Pîrvu.
Programul echipei gălăţene de la primul turneu: CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău, pe 5 noiembrie, de la ora 18.00 şi Unirea Dej, pe 6 noiembrie, de la ora 17.00. Meciurile vor fi transmise pe pagina SCM Zalău Volei.


Articole înrudite