29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada, favorită la titlu, CSU Belor încearcă să urce pe loc de cupă europeană
CSM Arcada, favorită la titlu, CSU Belor încearcă să urce pe loc de cupă europeană

Divizia A1 la volei continuă sâmbătă când sunt programate meciurile din prima etapă a fazei a doua, play-off 1-6 cu ambele echipe gălăţene la start. La masculin, CSM Arcada primeşte vizita în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 17.00, celor de la SCM Gloria Buzău, formaţie nou promovată dar care a reuşit să ocupe locul 6 la finalul sezonului regulat. Echipa pregătită de Sergiu Stancu şi Răzvan Tănăsescu începe lupta pentru cucerirea celui de-al doilea titlu de campioană naţională consecutivă din postura de principală favorită. Cele două dispute precedente dintre din prima fază a campionatului s-au încheiat cu rezultatele: 3-1 şi 3-0 în favoarea echipei gălăţene. Situaţia de la care se pleacă în play-off este următoarea: 1. CSM Arcada Galaţi 50 puncte, 2. SCMU Craiova 43 p, 3. Dinamo Bucureşti 40 p, 4. ACS Volei Municipal Zalău 36 p, 5. Unirea Dej 31 p, 6. SCM Gloria Buzău 26 p.
Echipa feminină, CSU Belor va fi prezentă în premieră în play-off după ce a încheiat pe locul 6 prima parte a campionatului. Jucătoarele antrenate de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi vor debuta în fieful campioanei en-titre CSM Volei Alba Blaj. Gălăţencele vor avea o misiune dificilă în această fază a Diviziei A1, încercând să recupereze diferenţa de cinci puncte care le desparte de CSM Lugoj, ocupanta locului 5, poziţie ce dă dreptul de participare în viitoarea ediţie din Challenge Cup.
Iubitorii voleiului din oraşul nostru sunt invitaţi miercuri 11 martie la un interesant cuplaj: CSM Arcada - SCMU Craiova, de la ora 17.00 şi CSU Belor - Ştiinţa Bacău, de la ora 19.00.

Sursa foto: CSM Galaţi şi Sportul Ilustrat


Articole înrudite