28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada joacă în 16-imile CEV Cup cu bulgarii de la Neftohimik
CSM Arcada joacă în 16-imile CEV Cup cu bulgarii de la Neftohimik

Sala Polivalentă Dunărea va găzdui miercuri încă un eveniment sportiv internaţional. Este vorba de partida CSM Arcada Galaţi - Neftohimik Burgas din 16-imile CEV Cup, manşa retur. Băieţii lui Sergiu Stancu au un program foarte încărcat până la sfârşitul anului, cu două meciuri pe săptămână, dar chiar şi în aceste condiţii, cu un lot complet şi valoros sunt principalii favoriţi la calificarea în faza următoare.
„Dubla cu Burgas este una pe care ne dorim să o câştigăm şi să trecem mai departe. În momentul de faţă ne concentrăm mai mult pe jocul nostru şi nu cred că vom avea probleme. Nivelul de joc este în continuă creştere şi vrem să arătăm că merităm să jucăm la nivel înalt. Ne dorim ca publicul să vină în număr cât mai mare la sală să ne susţină şi să ne bucurăm împreună de rezultat”, ne-a declarat căpitanul de la CSM Arcada, Marian Bala.
Partida se va disputa de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de: Vlatko Ristovski - Macedonia de Nord şi Dusan Rychlik - Cehia. Returul este programat pe 16 noiembrie la Burgas. Învingătoarea se va duela în 8-imi cu Crvena Zvezda Beograd - Serbia/Savo Volley Kuopio - Finlanda. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite