27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Karateka Crina Teodora Gheorghiu termină junioratul cu 23 medalii la Campionatul European
Karateka Crina Teodora Gheorghiu termină junioratul cu 23 medalii la Campionatul European

Aşa cum v-am informat, gălăţeanca Crina Teodora Gheorghiu, sportivă legitimată la Kamikaze Dojo, antrenori Sempai Viorel Ştefan Popovici şi Sempai Dan Pelin, a cucerit două medalii: aur la kata şi bronz la kumite, categoria -50 kg, 16-17 ani, la cea de-a 35-a ediţie a Campionatului European Kyokushin - KWF.
„Competiţia a fost una puternică, destul de grea, cu sportivi foarte bine pregătiţi, din 21 de ţări. Presiunea a fost destul de mare, deoarece sunt şi campioană mondială în această federaţie, dar şi pentru că trebuia să îmi păstrez recordul de titluri Europene consecutive în Federaţia KWF, cu toate acestea, am reuşit să mă concentrez şi am arătat din nou ceea ce pot. Adăugând aceste 2 noi medalii de la Lisabona, am ajuns la 23 de titluri obţinute la kata şi kumite la Campionatele Europene, dintre acestea 14 fiind locuri 1. Sunt mulţumită de mine şi promit să mă menţin la acelaşi nivel şi la categoria de seniori, la care voi trece peste câteva luni. Sunt fericită că am reuşit să obţin aceste titluri şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă ajută să mă pregătesc şi care mă susţin: antrenori, colegi, părinţi, prieteni şi nu în ultimul rând, sponsorilor”, ne-a declarat la revenirea acasă de la Lisabona, multipla campioană naţională, europeană şi mondială.
Crina practică karate kyokushin din anul 2010 şi are gradul de centura neagra cu 1 Dan. Cu toate că sportul este cea mai mare pasiune a ei, este şi o elevă conştiincioasă, participă la concursuri şi este elevă în clasa a 11-a la CNVA Galaţi, la profilul matematică-informatică.


Articole înrudite