19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada nu mai joacă cu Dinamo în Cupă
CSM Arcada nu mai joacă cu Dinamo în Cupă

Partida din manşa tur a sferturilor de finală a Cupei României la volei masculin Dinamo Bucureşti - CSM Arcada Galaţi programată iniţial miercuri a fost amânată la solicitarea echipei gazdă.
„Jocul de la Dinamo a fost amânat din cauza faptului că sala din Şoseaua Ştefan cel Mare este ocupată de un eveniment al echipei de handbal a clubului bucureştean, care joacă în Champions League. Nu ştim când se va juca, oricum echipa noastră era într-o formă foarte bună şi am fi aşteptat cu încredere acest meci”, a declarat Marius Pîrvu, managerul secţiei de volei de la CSM Galaţi.
Celelalte meciuri din sferturi sunt: CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău - Ştiinţa Explorări Baia Mare, SCM U Craiova - CSU Ştiinţa Bucureşti, Olimpia Titanii Bucureşti - Steaua Bucureşti. În aceste condiţii, următorul joc pentru trupa lui Sergiu Stancu va fi sâmbătă, 27 noiembrie, în campionat în deplasare cu SCM U Craiova. După şapte etape, CSM Arcada ocupă primul loc în clasament cu 19 puncte, iar oltenii se poziţionează pe locul 4 cu 16 puncte.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite