20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada şi publicul gălăţean sunt pregătiţi pentru calificarea în turul 3 din CEV Champions League
CSM Arcada şi publicul gălăţean sunt pregătiţi pentru calificarea în turul 3 din CEV Champions League

Sala Polivalentă Dunărea găzduieşte miercuri, 12 octombrie, de la ora 18.00, primul eveniment sportiv după schimbarea suprafeţei de joc. Este vorba de manşa retur din turul 2 CEV Champions League dintre CSM Arcada Galaţi şi Hebar Pazardzhik.
Partida se anunţă foarte interesantă. Campioana României s-a impus în minim de seturi în Bulgaria şi porneşte ca favorită ţinând cont că va avea sprijinul inimoşilor suporteri gălăţeni, dar cu siguranţă Hebar, o echipă care sezonul trecut a evoluat în grupele Ligii Campionilor, nu şi-a spus ultimul cuvânt şi vine la Galaţi să obţină victoria.
„În prima partidă, cea din Bulgaria, noi am reuşit să avem o evoluţie bună. Asta ne dorim şi miercuri, să jucăm un volei de calitate, iar în urma unui meci bun să reuşim calificarea. În componenţa lotului nostru sunt jucători cu experienţă. Avem internaţionali şi jucători cu multe meciuri de genul acesta disputate, deci sunt convins că la ora meciului o să fim pregătiţi. Cu siguranţă, aportul publicului gălăţean o să fie determinant şi ne dorim foarte mult ca la finalul meciului să sărbătorim împreună o calificare pentru care vom face totul să o obţinem”, a declarat antrenorul campioanei României, Sergiu Stancu.
Biletul de acces costă 10 lei, iar minorii au intrarea gratuită. Învingătoarea se va duela în turul 3 cu Lindaren Volley Amriswil - Elveţia / Mladost Zagreb - Croaţia, formaţia din Ţara Cantoanelor s-a impus în tur cu 3-1.


Articole înrudite