03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Daciana Balaban: „Haideţi să stăm în casă, doar aşa o să să ne revedem mai repede... împreună vom învinge”
Daciana Balaban: „Haideţi să stăm în casă, doar aşa o să să ne revedem mai repede... împreună vom învinge”

Starea de urgenţă cauzată de pandemia de coronavirus de pe întreg mapamondul a blocat majoritatea activităţilor. Nici sportul nu a fost ocolit şi în această perioadă dificilă s-au întrerupt toate competiţiile de la nivel naţional şi internaţional. Sportivii gălăţeni fac faţă situaţiei şi încearcă să respecte programul adaptat situaţiei. Daciana Balaban, căpitanul echipei feminine de handbal CSM Galaţi, locul 1 în seria A a Diviziei A, cu şanse mari de promovare în Liga Florilor, dacă sezonul nu va fi îngheţat, a avut amabilitatea să ne răspundă la câteva întrebări:
- Cum te antrenezi în această perioadă de pauză competiţională forţată?
În această perioadă mă menţin cu ajutorul antrenamentelor individuale date de antrenoarea noastră şi preparatorul fizic al echipei dar, şi cu antrenamentele live cu echipa de junioare 3.
- Ce-ţi lipseşte cel mai mult în această perioadă?
Cel mai mult îmi lipseşte activitatea zilnică, ritmul alert cu care eram obişnuită zi de zi şi, bineînţeles, copilaşii mei pe care îi antrenez, colegele mele şi prietenele mele.
- Care au fost cele mai importante lucruri pe care le-ai cumpărat?
Cele mai importante lucruri... nu am cumpărat lucruri importante... ci doar lucruri esenţiale pentru alimentaţia zilnică.
- Cum îţi petreci timpul liber?
Timpul liber îl petrec făcând antrenamente, anumite sarcini care ţin tot de munca mea zilnică, conversaţii pe telefon cu cei dragi, program de curăţenie prin casă şi curte, joaca cu căţelul şi jocuri pe PS 4.
- Care este mesajul tău pentru suporteri?
Mesajul meu este acela de a respecta cu stricteţe instrucţiunile pentru prevenirea îmbolnăvirii noastre şi a apropiaţilor. Haideţi să stăm în casă, doar aşa ne putem revedea mai repede... împreună vom învinge.


Articole înrudite