29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Derbi gălăţean în Cupa României
Derbi gălăţean în Cupa României

Cupa României programează miercuri partidele din faza a 2-a. Pe „Lieşti Arena”, de la ora 17.30, derbiul gălăţean Sporting Lieşti - SC Oţelul Galaţi. O partidă interesantă care stârneşte orgolii mari, pe teren evoluând mulţi jucători care se cunosc foarte bine. Atmosfera în cele două tabere este foarte bună şi fiecare îşi doreşte să câştige şi să meargă mai departe.
„Un meci în care Oţelul pleacă favorită. Nu voi putea să-i folosesc pe jucătorii luaţi de la ei: Crihană, Cucu, Drăgan, Bîrlădeanu, conform unei clauze din contract şi în poartă va fi Brăneţ pentru că Vădeanu este plecat în vacanţă. Chiar şi aşa, nu ne vom da la o parte, jucăm acasă şi vom încerca să ne calificăm”, ne-a declarat Ionuţ Niculcea, antrenorul principal de la Sporting.
Oţelarii şi-au făcut temele pentru acest joc în weekend la amicalul cu Viitorul Ianca, scor final: 3-1. „Sunt mulţumit, a fost o repetiţie utilă pentru meciul de cupă cu Sporting. Jucăm în deplasare, va fi puţin mai greu dar trebuie să debutăm în meciurile oficiale cu o victorie”, ne-a declarat managerul tehnic de la Oţelul, Dorinel Munteanu.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite