05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doi jucători de la la FCU Craiova, arestaţi pentru tâlhărie
Doi jucători de la la FCU Craiova, arestaţi pentru tâlhărie

Doi jucători de la FCU Craiova au ales să ”dribleze” nu pe teren, ci nişte puşti pe care i-au tâlhărit! Fotbaliştii Andrei Cătălin Albu şi Jesus Eduardo Sperlea, ambii legitimaţi la echipa FCU Craiova, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Craiova, după ce au tâlhărit trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, relatează Reporter.24.

Andrei Cătălin Albu, în vârstă de 18 ani, şi Jesus Eduardo Sperlea, în vârstă de 16 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce miercuri noaptea, prin ameninţarea cu bătaia, le-au luat sume de bani unor adolescenţi cu vârstele cuprinse între 13 şi 15 ani.
 
„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificaţi pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea celor trei infracţiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi şi un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. Cei doi au fost conduşi la audieri, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, arată poliţiştii doljeni. Cei doi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Craiova, joi, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Articole înrudite