25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu: „Cred că ar trebui să ne trezim. Sunt convins că până la startul primului joc oficial îi voi face să înţeleagă în ce ligă vor juca”
Dorinel Munteanu: „Cred că ar trebui să ne trezim. Sunt convins că până la startul primului joc oficial îi voi face să înţeleagă în ce ligă vor juca”

SC Oţelul Galaţi a pierdut sâmbătă şi cel de-al doilea meci pe care l-a disputat în cantonamentul montan, scor 0-3 (0-0) cu o altă colegă de eşalon, Unirea Slobozia. Managerul tehnic a început cu formula: Dur-Bozoancă -Farcaş, Yabre, Reyes, Nedelea - Markovic, Cisotti, Kip, Mitoi, Cîrjan, Gorovei. Au mai intrat pe parcurs: Pop - Sîrghi, Mabussi, Nica, Rus, Jardan, Berisha, Maxim, D.Cireş.

„Nu sunt îngrijorat, dar cred că ar trebui să ne trezim. Probabil jucătorii nu ştiu în ce ligă vor juca. Încă se cred în Liga a III-a, dar în Liga a II-a este alt nivel. Sunt convins că până la startul primului joc oficial îi voi face să înţeleagă în ce ligă vor juca. Adaptarea noilor veniţi este foarte grea pentru că nu puteam să-i integrez din punct de vedere fizic să facă antrenamente 100%. Simt oboseală, dar asta nu este o scuză. Nu e o scuză că luăm goluri la fazele fixe şi pe greşeli individuale. Eu sunt responsabil de aceste eşecuri şi sunt convins că mă voi face înţeles de jucători. În caz contrar va trebui să mai fac transferuri. După cele două jocuri cu Buzăul şi Slobozia mă gândesc să mai aduc jucători”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu pentru Oţelul TV.

Roş-alb-albaştrii îşi vor continua antrenamente la Poiana Braşov şi vor mai disputa două amicale: FC Braşov, 19 iulie şi Metaloglobus Bucureşti, pe 22 iulie.


Articole înrudite