Dorinel Munteanu: „Cred că ar trebui să ne trezim. Sunt convins că până la startul primului joc oficial îi voi face să înţeleagă în ce ligă vor juca” Recomandat

Luni, 18 Iulie 2022 09:58
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

SC Oţelul Galaţi a pierdut sâmbătă şi cel de-al doilea meci pe care l-a disputat în cantonamentul montan, scor 0-3 (0-0) cu o altă colegă de eşalon, Unirea Slobozia. Managerul tehnic a început cu formula: Dur-Bozoancă -Farcaş, Yabre, Reyes, Nedelea - Markovic, Cisotti, Kip, Mitoi, Cîrjan, Gorovei. Au mai intrat pe parcurs: Pop - Sîrghi, Mabussi, Nica, Rus, Jardan, Berisha, Maxim, D.Cireş.

„Nu sunt îngrijorat, dar cred că ar trebui să ne trezim. Probabil jucătorii nu ştiu în ce ligă vor juca. Încă se cred în Liga a III-a, dar în Liga a II-a este alt nivel. Sunt convins că până la startul primului joc oficial îi voi face să înţeleagă în ce ligă vor juca. Adaptarea noilor veniţi este foarte grea pentru că nu puteam să-i integrez din punct de vedere fizic să facă antrenamente 100%. Simt oboseală, dar asta nu este o scuză. Nu e o scuză că luăm goluri la fazele fixe şi pe greşeli individuale. Eu sunt responsabil de aceste eşecuri şi sunt convins că mă voi face înţeles de jucători. În caz contrar va trebui să mai fac transferuri. După cele două jocuri cu Buzăul şi Slobozia mă gândesc să mai aduc jucători”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu pentru Oţelul TV.

Roş-alb-albaştrii îşi vor continua antrenamente la Poiana Braşov şi vor mai disputa două amicale: FC Braşov, 19 iulie şi Metaloglobus Bucureşti, pe 22 iulie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu