27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu: „Ne-a lipsit victoria, ne lipseşte victoria. Trebuia să câştigăm!”
Dorinel Munteanu: „Ne-a lipsit victoria, ne lipseşte victoria. Trebuia să câştigăm!”

Oţelul a remizat sâmbătă seara cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0 în cea de-a 23-a etapă din Supeligă. Rezultatul poate fi considerat nedrept dacă ţinem cont că băieţii lui Dorinel Munteanu au dominat în cea mai mare parte a timpului şi au irosit numeroase ocazii de gol.

La fel de adevărat este faptul că Petrolul că a irosit în prelungiri cea mai mare ocazie prin Huja, fază în care s-a remarcat cu o paradă de senzaţie Relu Stoian.

„Ne-a lipsit inspiraţia de a introduce mingea în poartă. Am avut foarte multe ocazii, mai ales în prima repriză, mingea a trecut prin faţa porţii, nu s-a găsit nici un jucător inspirat să o introducă în poartă. În repriza a doua am continuat în acelaşi ritm, am ştiut că au jucători foarte buni, foarte rapizi, foarte tehnici care pot să ne surprindă, dar am închis toate culoarele. Ne-a lipsit victoria, ne lipseşte victoria. Trebuia să câştigăm. Cu două puncte eram puţin mai aproape de obiectiv. Nu vom ceda, vom face tot ce este posibil să ajungem foarte aproape şi poate în următorul meci va fi un jucător inspirat să o bage în poartă”, a declarat Dorinel la finalul partidei.

După 23 de etape, Oţelul ocupă locul 10 în Superligă cu 28 de puncte. Etapa viitoare, Oţelul va juca în Giuleşti cu Rapid, pe 3 februarie, de la ora 20.30.


Articole înrudite