27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada, „naşa” lui Dinamo
CSM Arcada, „naşa” lui Dinamo

Divizia A1 la volei masculin a continuat în weekend cu partidele celei de-a 15-a etape. Cea de-a doua deplasare în Capitală din această săptămână a fost de bun augur pentru campionii României. 

După eşecul dureros de miercuri din faţa Stelei, CSM Arcada a strâns rândurile, a reuşit un joc consistent în sala Dinamo şi a obţinut o victorie consistentă. Sergiu Stancu a pregătit foarte bine meciul şi a câştigat duelul tehnico-tactic cu omologul său, Stelian Moculescu. Momentul psihologic s-a petrecut în setul doi când echipa gălăţeană a revenit spectaculos după ce a fost condusă la un moment dat cu 20-14. Şi în loc de 1-1 la seturi cum sperau gazdele, CSM Arcada a condus cu 2-0 şi apoi a zburdat spre o victorie foarte importantă de trei puncte.

Rezultat final: Dinamo Bucureşti -CSM Arcada 0-3 (-19, -23, -22). Echipa gălăţeană a început cu formula: Talpă 1 punct, Lopes 6 p, Gergye 11 p, Woch 3 p, Karimi 2 p, Bala 9 p -Cristudor, libero. Au mai jucat: Butnaru 3 p, Hamacher 1 p, Nikula 13 p, Lescov 3 p.  CSM Arcada se menţine  pe locul 2 în clasament cu 35 puncte, la patru lungimi distanţă dar şi un meci mai puţin disputat ca liderul CSM Corona Braşov.

Pentru formaţia pregătită de Sergiu Stancu urmează trei jocuri pe teren propriu: CSM Constanţa -3 februarie, SCM U Craiova -10 februarie şi Unirea Dej -14 februarie.


Articole înrudite