14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea a câştigat la Constanţa şi mai speră
Dunărea a câştigat la Constanţa şi mai speră

FCM Dunărea a abordat jocul de la Constanţa cu disperarea echipei care nu mai are ce pierde. Elevii lui Costel Enache au deschis scorul în minutul 23, când Neagu a profitat de o ezitare a apărării adverse. Farul a acuzat şocul şi nu a mai jucat practic nimic până la pauză. Suporterii gazdelor şi-au pierdut răbdarea în repriza secundă, când i-au strigat finanţatorului Nedelcu să se ducă după primarul Mazăre. Dunărenii au făcut un joc tactic perfect în partea a doua a partidei. Deznodământul meciului a fost tranşat de Neagu, care a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul 80. Dunărea a câştigat în faţa Farului cu 2-0 şi speră încă în salvarea de la retrogradare.
Dunărea a aliniat următoarea formaţie: Costea - Radu, Panait (Vraciu), Ursu, Sorin Cucu - Neagu, Asanache, Sfrijan, Gohoreanu – Bâtfoi (Cenk), Matei (Drăgan).
Formaţia gălăţeană va intra în play-out cu 9 puncte şi are nevoie de cel puţin 15 puncte în cele 10 meciuri pe care le va disputa în partea a doua a campionatului pentru a se salva de la retrogradarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Dunărea va disputa ultima partidă din sezonul regulat sâmbătă, când va întâlni pe teren propriu, de la ora 11:00, Rapid Bucureşti. Partida contează doar pentru stabilirea ierarhiei finale în seria 1 a ligii a doua. Dunărea are speranţe că va reuşi să redreseze situaţia financiară şi în aceste condiţii salvarea de la retrogradare nu va mai însemna doar o Fata Morgana.


Articole înrudite