15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea este favorită în faţa Farului
Dunărea este favorită în faţa Farului

FCM Dunărea a obţinut două victorii consecutive şi o doreşte şi pe a treia. Chiar dacă şansele de a urca în clasament sunt minime, jucătorii lui Damian Băncilă vor să termine cu brio sezonul. Dunărea îşi propune să obţină maximum de puncte în partidele cu Farul şi Gloria Buzău.
Romeo Jianu, preşedintele FCM Dunărea, a declarat: „Au fost multe rezultate neaşteptate în play-out  şi aici am putea aminti şi succesul nostru de la Suceava şi chiar victoria de la Brăila. Alte rezultate nu ne-au ajutat. Noi am socotit că 20 de puncte obţinute în play-out ne-ar ajunge ca să ocupăm un loc neretrogradabil. Au fost echipe care au început bine, dar în ultimele partide au pierdut inexplicabil. Atât timp cât mai sunt şanse, noi vom lupta pentru a obţine maximum din ultimele două meciuri. Suntem bucuroşi pentru că administraţia locală se află alături de noi. Sunt semne bune pentru sezonul viitor, în care sperăm să evoluăm tot în liga secundă”.
Dunărea porneşte favorită în faţa Farului, ultima clasată în seria 1. Dunărea nu a primit gol de la echipa constanţeană în cele 3 partide din acest campionat şi speră să reuşească acest lucru şi sâmbătă. Echipa lui Damian Băncilă se află într-o perioadă bună, care vine după o secetă prelungită. Singura problemă a echipei gălăţene o constituie faptul că ratează foarte mult. Dunărea îşi creează ocazii multe, dar fructifică extrem de puţine. Echipa gălăţeană mai are două felii de pepene pe care trebuie să le mănânce. Dacă acestea vor fi dulci sau seci, rămâne de văzut. FCM Dunarea - Farul se dispută sâmbătă de la ora 11 pe cel mai mare stadion din municipiu.


Articole înrudite