21 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea priveşte înainte cu optimism
Dunărea priveşte înainte cu optimism

FCM Dunărea a intrat în vacanţă. Jucătorii mai au de încasat 3 salarii restante, dar lucrurile vor fi rezolvate în viitorul apropiat. La echipa gălăţeană se vor produce schimbări importante în lotul de jucători, pentru ca formaţia de la Dunăre să poată ataca obiective mult mai înalte.
„Finalul campionatului pare la prima vedere fericit prin prisma faptului că Dunărea a rămas în liga secundă, dar am fi dorit ca acest lucru să se întâmple datorită meritelor sportive. Ne-am fi dorit să terminăm campionatul pe o poziţie care să ne permită să evităm retrogradarea. Ultimul meci, de la Buzău, nu a contat foarte mult, chiar dacă în cazul în care am fi învins terminam înaintea echipei lui Ion Viorel. În mare, jucătorii au spălat din ruşinea care pe care am păţit-o în sezonul regulat. Noi ne-am făcut o idee asupra lotului pe care ne vom baza în campionatul următor. Sunt mulţi jucători aflaţi la final de contract şi trebuie să încercăm să-i convingem să-şi prelungească înţelegerile, chiar dacă noi nu ne-am respectat în totalitate obligaţiile financiare faţă de aceştia. Avem trei salarii restante faţă de jucători, dar vom rezolva cât de curând această problemă. Vom încerca să păstrăm cei mai buni jucători, iar restul lotului să-l completăm cu alţi fotbalişti de valoare. În ceea ce priveşte banca tehnică nu am luat încă nici o hotărâre. Dunărea nu-şi poate propune decât o calificare în play-off în sezonul următor sau dacă se va schimba sistemul trebuie să ne clasăm între primele 6 echipe din serie. Vrem să atacăm chiar şi promovarea, dar acest lucru se va întâmpla cel mai probabil în sezonul 2015-2016”, a declarat Romeo Jianu, preşedinte FCM Dunărea.
Dunărea a intrat în vacanţă, după ce jucătorii au mai făcut câteva antrenamente sub comanda lui Damian Băncilă. Ce se va întâmpla cu antrenorul care a înregistrat rezultate foarte bune în cele 4 etape cât a stat pe banca echipei gălăţene este greu de anticipat.


Articole înrudite