28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După 11 ani, Oţelul vrea să învingă din nou Poli Timişoara
După 11 ani, Oţelul vrea să învingă din nou Poli Timişoara

Liga a 2-a la fotbal programează în weekend majoritatea partidelor din cea de-a 5-a etapă. SC Oţelul Galaţi joacă sâmbătă, de la ora 11.30, pe teren propriu cu Poli Timişoara, o reeditare a meciului din urmă cu 11 ani câştigat de roş-alb-albaştrii cu 2-1, victorie ce le-a asigurat primul titlul şi singurul de până acum din istoria clubului. Chiar dacă acum datele problemei sunt diferite, meciul se anunţă interesant, ambele echipe luptând să-şi atingă propriile obiective.
„Un meci cu Poli Timişoara ne aduce în minte penultimul joc din campionatul 2010-2011 când am devenit campioni. A trecut foarte mult timp pentru noi, atât peste Oţelul cât şi peste Poli, acum suntem în ipostaze diferite. Pentru noi este acelaşi obiectiv de a promova, de a face un joc bun şi să câştigăm. Jocul din 2011 cu cei de la Timişoara a rămas în mintea tuturor suporterilor, tuturor gălăţenilor, acea victorie frumoasă în urma căreia am devenit campioni. Îmi doresc să fie cât mai multă lume la stadion. Jucătorii noştri simt aportul oferit de suporteri. Ar fi bine ca stadionul să fie plin. Va fi o oră neplăcută, dar eu cred că suporterii noştri vor face un efort să susţină echipa sâmbătă, de la ora 11.30. Să umplem stadionul, să ne readucem aminte de evenimentele frumoase din 2011. Însă, cum am mai spus vreau să trăiesc prezentul, să ne concentrăm exclusiv pentru joc şi pentru cele trei puncte”, a declarat la conferinţa de presă organizată joi, Dorinel Muntenu.
După patru etape, SC Oţelul Galaţi ocupă locul 5 cu opt puncte în timp ce Poli Timişoara are patru puncte şi ocupă locul 15.


Articole înrudite