28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elena Ciuntu: „Handbalul pentru mine e un mod de afirmare. Îmi doresc să joc la echipe cât mai bune, să câştig toate trofeele posibile, inclusiv medalia Olimpică” (FOTO)
Elena Ciuntu: „Handbalul pentru mine e un mod de afirmare. Îmi doresc să joc la echipe cât mai bune, să câştig toate trofeele posibile, inclusiv medalia Olimpică” (FOTO)

În prima săptămână de vară autentică, vă facem cunoştinţă cu o altă mare speranţă a handbalului feminin din oraşul de la Dunăre, Elena Ciuntu, jucătoare la echipa de junioare 2 a CSM Galaţi, antrenor Sanda Asandei, echipă calificată la turneul final şi elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Emil Racoviţă.
- Cum ai început şi ce reprezintă handbalul pentru tine?
Am început handbalul ca o joacă, pentru că la momentul respectiv nu ştiam ce e ăla sport de performanţă, îmi doream doar să fac mişcare, dar acum pot spune că handbalul pentru mine e un mod de afirmare, e un lucru pe care nu îl pot explica prin cuvinte.
- Care este idolul tău?
Nu pot spune că am un idol. Îmi plac mai multe jucătoare, pentru că de la fiecare am de învăţat ceva, dar dacă ar fi să aleg, de la noi din ţară îmi place Cristina Neagu şi din străinătate, Anna Viahireva.
- Ce prietene bune ai din handbal?
Am prietene atât de la alte echipe din ţară cât şi din echipa de la care provin. Un lucru e cert, cu unele am o prietenie mai strânsă şi mă înţeleg mai bine, cum ar fi Mălina şi Nico pentru că ne leagă mai multe, dar în timpul meciurilor şi la antrenamente, ne înţelegem toate foarte bine pentru a reuşi să fim o echipă.
- Care este cea mai amuzantă amintire?
Am foarte multe amintiri amuzante, de aceea nu pot alege doar una.
- Dar cel mai greu moment...
De când practic acest sport am avut destule momente grele. De la accidentări nu foarte grave, la meciuri importante pe care le-am pierdut şi care ne asigurau o medalie. Dar până la urma asta e viaţa de sportiv şi trebuie să lupţi din nou şi din nou ca să reuşeşti ceea ce îţi propui.
- Cum îţi petreci timpul liber?
Îmi place să îmi petrec puţinul timp liber pe care îl am ieşind afară, să ascult muzică, să mă uit la seriale.
- Ce-ţi place să mănânci?
Îmi place foarte mult să mănânc paste şi fructe de mare, dacă aş putea aş mânca aceste lucruri zi de zi.
- Ce muzică îţi place să asculţi?
Nu am un gen de muzică preferat, ascult orice tip de melodie.
- Actorul/actriţa/filmul/melodia preferate?
Nu am un actor sau un film preferat, de obicei când mă uit la un film sau la un serial dacă nu mă atrage acţiunea care se petrece sau nu îmi plac actorii nu mă uit la filmul sau serialul respectiv. Îmi place foarte mult melodia „O privire“ cântată de Mira.
- Ce planuri de viitor ai?
Am foarte multe planuri de viitor, dar pe plan sportiv abia aştept să termin junioratul şi să trec la senioare. Îmi doresc să joc la echipe cât mai bune şi să am in palmares toate trofeele posibile, iar cel mai important trofeu pentru care o să muncesc foarte mult este o medalie la Jocurile Olimpice.


Articole înrudite