20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Oţelul a dominat pe alocuri autoritar partida disputată luni seara pe stadionul Dan Păltinişanu. Dar cele vreo 10 ocazii, printre care şi două bare (Marquinhos şi Henrique) ratate s-au răzbunat. ACS Poli a dat lovitura în prelungiri când a fost salvată de golgheterul Szekely, ajuns la a noua reuşită în acest sezon.

Roş-alb-albaştrii au pierdut nemeritat dar aşa se întâmplă când desenezi frumos nu reuşeşti să finalizezi tabloul.

„Dacă mă uit doar la partidă, după mentalitate şi defensivă e bine, dar din păcate am pierdut. O singură echipă merita să câştige azi şi aceea e Oţelul. E groaznic să pierzi aşa. Trebuia să marcăm cel puţin două goluri, am dominat toată partida. Din partea Timişoarei nu am văzut nimic. E oribil să pierzi în acest mod. Am avut mai multe contacte cu alte cluburi în ultimele trei luni. Câteodată nu găseşti contract, alteori nu vrei să te duci în unele părţi. De la început am avut un foarte bun contact cu cei de la Oţelul. Ne-am întâlnit la Bucureşti şi am văzut că sunt profesionişti cei care m-au convins să vin la Oţelul. Am o echipă care stă foarte bine la capitolul tehnică, trebuie să mai lucrăm la organizare. Îmi place să lucrez cu aceşti oameni, cum e Viglianti, care a trecut din teren la birou. Trebuie să riscăm mai mult în ofensivă. În defensivă am avut totul sub control. Aproape că nu le-am oferit ocazii. Când domini însă trebuie să şi marchezi. A fost greu, au avut doi fundaşi centrali puternici. Pe viitor trebuie să ne creăm mai multe ocazii şi bineînţeles să marcăm”, a declarat la finalul partidei de la Timişoara, antrenorul Oţelului Ewald Lienen.

Liga I s-a întrerupt din cauza barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial Rio 2014, Grecia - România. Următorul joc oficial pentru gruparea oţelară este programat pe 22 noiembrie, de la ora 21.30, pe teren propriu cu Sporting Club Vaslui.


Articole înrudite