26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ewald Lienen debutează pe banca Oţelului
Ewald Lienen debutează pe banca Oţelului

Pentru al doilea joc consecutiv, roş-alb-albaştrii vor întâlni o nou promovată. Oţelul se va deplasa pe Bega unde nu va avea deloc o misiune uşoară în faţa uneia dintre revelaţiile acestui sezon. „Poli Timişoara a făcut un rezultat bun la Petrolul. Am văzut o echipă rapidă, bine organizată şi care joacă cu multă pasiune. Poate fi bun şi un rezultat de egalitate într-un anumit context dar vom da totul pe teren pentru a câştiga meciul”, a declarat noul tehnician al Oţelului.

Astafei s-a refăcut miraculos după accidentarea suferită după ce a dat o fugă la tratament în Serbia. După câteva zile petrecute la Galaţi, neamţul Lienen a anunţat şi obiectivul din acest sezon: „Obiectivul meu pentru acest sezon e prima treime a clasamentului. Vom avea două săptămâni până la următorul meci, îi voi cunoaşte mai bine pe jucători şi încercăm să ne îmbunătăţim jocul. Îmi doresc să jucăm un fotbal de calitate”.

Timişorenii sunt optimişti

ACS Poli a început tare acest sezon dar în ultimele etape a pierdut puncte importante. Cu toate acestea, fotbaliştii de pe Bega sunt încrezători şi vor să-şi valorifice avantajul terenului propriu. „Ne aşteaptă un joc foarte important, cu o echipă ce şi-a schimbat antrenorul în această săptămână. Am încredere în toţi jucătorii din lot şi sunt convins că băieţii vor da totul pentru a cuceri toate cele trei puncte. Orice meci e extrem de important pentru noi, toate punctele obţinute în teren contează în clasament. Prima şansă, bineînţeles că o avem noi. Mă bazez pe jucătorii pe care îi avem în lot. Mă aştept să vină şi mai multă lume, fiindcă spectatorii timişoreni sunt dornici de fotbal de prima liga”, a declarat tehnicianul de la ACS Poli, Aurel Şunda.


Articole înrudite