29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fotbaliştii de la Juventus au revenit la antrenamente
Fotbaliştii de la Juventus au revenit la antrenamente

Jucătorii echipei Juventus Torino, în frunte cu căpitanul Giorgio Chiellini, s-au prezentat marţi la centrul de antrenament al clubului italian de fotbal, pentru a efectua şedinţe individuale de pregătire, în aşteptarea lui Cristiano Ronaldo, întors luni seara din insula natală Madeira.
Chiellini a fost al doilea jucător din lotul grupării torineze care a sosit la Juventus Center, după mijlocaşul galez Aaron Ramsey. De asemenea, bosniacul Miralem Pjanic şi Leonardo Bonucci au venit la centrul de pregătire, după ce guvernul italian a autorizat cluburile de fotbal să reînceapă pregătirile în aşteptarea reluării sezonului în Serie A. „Antrenamentele se vor relua în mod individual, cu sosiri eşalonate pentru a permite respectarea regulilor în vigoare“, a specificat clubul Juventus într-un comunicat. Jucătorii campioanei Italiei au fost testaţi în cursul zilei de luni şi doar o parte dintre ei s-au prezentat marţi la centrul de antrenament de la Continassa, pentru a-şi relua în mod oficial pregătirile, a adăugat Juve.
Revenirea la antrenamente a lui Cristiano Ronaldo este însă incertă, după ce portughezul a stat o lună şi jumătate în izolare pe insula Madeira, pe care a părăsit-o împreună cu familia sa, la bordul unui avion privat, care a sosit luni seara la Torino. Graţie testelor rapide de depistare a noului coronavirus, clubul Juventus speră să evite ca jucătorii săi să fie obligaţi să stea două săptămâni în carantină după revenirea în Italia, susţine presa din Italia. Şi alte cluburi din Serie A precum: Atalanta, Bologna şi Udinese, şi-au reluat marţi antrenamentele individuale, iar Lecce şi Sassuolo au făcut acest lucru chiar de luni.


Articole înrudite