28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţeanul Cristi Sîrghi a fost numit team-managerul Oţelului
Gălăţeanul Cristi Sîrghi a fost numit team-managerul Oţelului

Revenită după opt ani în Superligă, SC Oţelul a dat o lovitură de imagine cu două săptămâni înainte de startul sezonului 2023-2024.

După ce şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională la 36 ani, Cristi Sîrghi, unul din cei mai emblematici jucători din istoria clubului oţelar, nu a putut sta deoparte, fiind cooptat în staff-ul roş-alb-albastru în funcţia de team-manager.

Cristian Sîrghi a fost o prezenţă emblematică în rândul jucătorilor noştri de-a lungul anilor, reprezentând cu mândrie culorile clubului şi demonstrând o pasiune incontestabilă pentru fotbal. A fost un lider în teren, un exemplu de dăruire şi profesionalism pentru colegii săi. Decizia sa de a se alătura staff-ului echipei este un pas firesc în evoluţia sa personală şi în contribuţia continuă la dezvoltarea clubului nostru. În noul său rol, Cristian va aduce expertiza şi cunoștințele sale considerabile acumulate pe parcursul unei cariere impresionante. Va lucra strâns cu antrenorul şi cu ceilalţi membri ai staff-ului pentru a sprijini dezvoltarea echipei noastre şi pentru a ajuta jucătorii să atingă potenţialul maxim. Vreau să îi mulţumesc lui Cristian pentru dedicarea şi profesionalismul său neabătut în toţi aceşti ani petrecuţi pe teren. Este unul dintre jucătorii noştri cei mai respectaţi de suporteri şi suntem încântaţi că va rămâne alături de noi pentru a continua dezvoltarea clubului”, a declarat preşedintele SC Oţelul Galaţi, Marian Brăilescu.

Sîrghi are un CV impresionant, a jucat numai puţin de 11 sezoane la Oţelul, a câştigat campionatul şi Supercupa în 2011 şi a mai reuşit două promovări consecutive. A mai jucat în carieră la Pandurii Tg. Jiu, Concordia Chiajna, Gaz Metan, Dunărea Călăraşi, Petrolul Ploieşti, în România şi în străinătate pentru Maccabi Netanya (Israel), Ermis (Cipru) şi Flamurtari (Albania).


Articole înrudite