28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Hagi, înaintea meciului cu Oţelul Galaţi: E un adversar poate cel mai puternic pe care îl întâlnim
Hagi, înaintea meciului cu Oţelul Galaţi: E un adversar poate cel mai puternic pe care îl întâlnim

Antrenorul echipei Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să câştige cele trei puncte în meciul cu Oţelul Galaţi, programat în această după-amiază, de la ora 17.00.

Hagi a subliniat că Oțelul Galați a suferit doar două înfrângeri în meciurile jucate în deplasare în acest sezon și că este posibil cel mai redutabil adversar pe care echipa sa urma să-l întâlnească. Hagi a elogiat munca depusă de antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, considerând-o extraordinară în cadrul activității echipei de la Galați.

"E un meci acasă, sunt trei puncte foarte importante contra unui adversar care la toate meciurile a ieşit la joc, ne aşteptăm să fie agresiv, ne aşteptăm să fie un meci de tranziţie. Este un adversar care joacă mult vertical, iese la joc, se apără bine, atacă bine. Şi noi trebuie să facem lucrurile astea. Trebuie să facem un meci foarte bun cu ideea noastră de joc în care să ne impunem prin posesie şi defensiv să stăm foarte bine. Obiectivul este să luăm cele trei puncte care sunt foarte importante în acest moment", a afirmat Hagi.

El a lăudat formaţia adversă pentru că a pierdut numai două meciuri în deplasare în acest sezon.

"Galaţiul a pierdut doar două meciuri în deplasare. E un adversar poate cel mai puternic pe care îl întâlnim. Să pierzi două meciuri în deplasare mi se pare un lucru extraordinar. Dorinel a făcut o muncă extraordinară acolo şi ne aşteaptă un meci foarte greu", a explicat antrenorul Farului, notează constantatv.ro.

📸 sursa foto G.Hagi: Farul Constanța

Citește și Oţelul îşi alege din nou conducerea


Articole înrudite