19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Hammer” îşi lansează tricoul pentru fani
„Hammer” îşi lansează tricoul pentru fani

Oraşul de la Dunăre va găzdui în weekend un eveniment sportiv deosebit. Astfel, în perioada 28-31 august, Galaţiul va deveni capitala sporturilor de contact din România. La Patinoarul „Dunărea” sunt programate două gale, una de box şi una de MMA. În prima, vineri, 28 august, pugilistul gălăţean Cristian „Hammer” Ciocan îl va întâlni pe Sherman Williams. „Sunt sigur că în meciul de vineri Cristi va doborî «Tancul din Caraibe», Sherman Williams, prin victorie la puncte sau înainte de limită. Contează foarte mult că boxează acasă şi va avea încurajările publicului. Este indicat să boxeze prudent şi să fie eficient, să caute să câştige, dar să nu rişte inutil. Dacă va veni KO-ul, este bine venit”, a declarat antrenorul Felix Păun. 

Luni, 31 august, în cadrul galei de MMA, Sandu Lungu, „Muntele Bihorului”, va lupta în cuşcă cu egipteanul Mahmoud Hassan. Biletele vor costa începând cu 15 lei în tribune, iar pentru zona VIP preţul porneşte de la 100 de lei.

Sâmbătă, 29 august, în ziua de pauză dintre cele două evenimente, se va organzia un Fan Expo despre care promoterul Sebastian Vieru a precizat: „La Fan Expo vom lansa tricoul, în ediţie limitată, dedicat lui Cristian «Hammer» Ciocan. Tot acolo, la Fan Expo, vor veni sportivii care vor face poze cu fanii. Se pot adresa întrebări sportivilor pe teme sportive sau personale, iar aceştia vor da răspunsul”.


Articole înrudite